eandsport.com bliver ny partner hos OEC ?

Elitemiljøet for unge idrætsudøvere er i rivende udvikling i Odense Kommune, og den del vil rejse- og konsulentvirksomheden eANDSPORT gerne støtte op om.

 

eANDSPORT og OEC har indgået en 1-årig aftale om et partnerskab gældende fra 1.8.2020, og begge parter ser frem til et godt og spændende samarbejde.

Byens talenter inden for sport, kunst og kultur har, siden august 2019, haft mulighed for at blive en del af Odense EliteCollege. Det nye college er et helt nyt kollegietilbud for de studerende i elitemiljøet, hvor der er styr på bolig og mad i et understøttende miljø, så talenterne uforstyrret kan pleje deres talent og uddannelse.

De unge mennesker har haft stor glæde af, at de er blevet samlet på Syddansk Erhvervsskole Erhvervskollegiet på Blangstedgårdsvej 1B i Odense SØ, og der er pt. fuldt hus på kollegiet.

– Odense Elite College er et stærkt tilbud for både de unge og klubberne/organisationerne i Odense og OEC har nogle gode værdier omkring uddannelse, dannelse og sport/kunst/kultur, som vi selv har stor fokus på i eANDSPORT, siger den ene af ejerne bag firmaet, Morten Larsen, og fortsætter:

– Samtidig har OEC en spændende partnergruppe, som vi naturligvis også glæder os til at blive en del af.

Daglig Leder på OEC, Jesper Sandberg, glæder sig over aftalen:
– At få eANDSPORT med som partner i OEC er fantastisk. Det er et skridt i den rigtige retning i forhold til at udvikle talent- og elitemiljøet i Odense Kommune. Jeg ser frem til et godt samarbejde med eANDSPORT det næste års tid.

For yderligere information:

Odense Elite College: Daglig Leder – Jesper Sandberg – info@odenseelitecollege.dk – 28 57 17 02

eANDSPORT: Direktør Morten Larsen – morten@eandsport.com – 23 80 31 83

Fakta:
Odense Elite College har pt 15 udøvere og regner med at kunne udvide til 40 i løbet af 2-3 år.